Проректор за међународну и интеринституционалну сарадњу присуствовао обележавању 15 година од оснивања Државног универзитета у Новом Пазару

Проректор за међународну и интеринституционалну сарадњу проф. др Ненад Радовић, у својству представника Криминалистичко-полицијског универзитета, присуствовао је свечаној седници Савета и Сената Државног универзитета у Новом Пазару, организованој поводом 15 година од његовог оснивања. Седници су присуствовали министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић, ректори свих државних универзитета, као и представници државних органа и институција.

Ректор Државног универзитета у Новом Пазару проф. др Братислав Мирић оценио је да је „од свог настанка, када је један ентузијаста и визионар проф. др Ћемал Долићанин уз помоћ државе Србије утемељио овај универзитет, па до данашњих дана, ова институција са еминентним домаћим и међународним организацијама остварила и ствара различите облике сарадње, који временом постају традиционални”.

Након свечаног скупа, државни секретар у Министарству просвете, науке и технолошког развоја проф. др Маријана Дукић Мијатовић, одржала је радни састанак са ректорима и представницима универзитета.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени