Посета делегације Међународног криминалистичко-истражног програма помоћи у обуци (ICITAP)

Будући да се ICITAP - International Criminal Investigative Training Assistance Program програм у Србији завршава након вишегодишњег присуства на овим просторима 10. септембра 2024. године Криминалистичко-полицијски универзитет посетила је делегација Међународног криминалистичко-истражног програма помоћи у обуци. Делегацију су чинили директор ИЦИТАП-а Грегори Дуко (Gregory Ducot), ИЦИТАП аташе у Србији Скот Хетфилд (Scott Hatfield), асистент Програма Јулијана Богдановић, и сараднице Драгана Грујин и Маја Батиница.
Ректор Универзитета, проф. др Зоран Ђурђевић, са сарадницима, захвалио се представницима ИЦИТАП-а на успешној сарадњи и осврнуо на многе пројекте који су током последњих година реализовани управо уз помоћ ИЦИТАП-а.
Директор ИЦИТАП-а, Грегори Дуко, изјавио је да је било задовољство сарађивати са Криминалистичко-полицијским универзитетом и да се радује што ће се сарадња наставити преко Бироa Стејт департмента за међународну борбу против наркотика и спровођење закона (the U.S. Department of State Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs – INL).
Гостима је приказана презентација о Универзитету, а имали су прилике и да обиђу простор КПУ и лично виде плодове наше дугогодишње сарадње.  

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени