Одржан IV меморијални турнир у малом фудбалу „Никола Раденковић“

Четврти меморијални турнир у малом фудбалу „Никола Раденковић“ одржан је у сали за Специјално физичко образовање на Криминалистичко-полицијском универзитету,   у недељу, 12. маја 2024. године. Турниру су присуствовали и чланови породице прерано преминулог колеге, мајка Тања и сестра Александра.

Пре почетка турнира члановима породице био је организован пријем код ректора Криминалистичко-полицијског универзитета проф. др Зорана Ђурђевића. Организатор турнира био је потпредседник студентског парламента Далибор Ђорђевић, који је уручио захвалнице за учешће свим екипама које су се одазвале позиву, а у самој организацији учествовали су и чланови студентског парламента, председница Милица Столић, Михајло Стојиљковић, Иван Ивановић, Данијела Остојић, Бранислав Раденковић, Данило Стиковић, Милена Ристић, Андрија Ристић, Николина Милановић, Анастасија Баћина и Матеја Ђорђевић, као и студент Кристина Самоило.  Након химне Боже правде и говора захвалности Николи Раденковићу, студенти Универзитета Јована Кењало, Илија Перић, Вукашин Ушљебрка, Павле Јакшић, Никола Петровић и Лазар Живковић извели су показну вежбу борилачких вештина. Александра Раденковић, сестра Николе Раденковића, позвана је да постигне први гол и на тај начин званично отвори турнир. На турниру је учествовало  5 екипа: ПС Вождовац, ПС Земун, Војна академија, КПУ секција и КПУ дом, при чему су остварени следећи резултати:

I место освојила је екипа  „ПС Земун

II место освојила је екипа „КПУ секција“

III место освојила је екипа“Војна академија“.

Екипа „ПС Земун“, као победник турнира добила је пехар и диплому за освојено прво место које је уручила мајка Николе Раденковића, Тања Раденковић. Такође, екипи „КПУ секција“ уручила је диплому за освојено друго место. Екипи „Војна академија“ диплому за освојено треће место уручио је студент Далибор Ђорђевић.

Турнир је био хуманитарног карактера, а од прикупљеног новца купљен је нови лаптоп породици Славковић из Козјег Дола код Трговишта, која је за успомену добила и урамљену фотографију студената са отварања турнира.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени