Студенти Криминалистичко-полицијског универзитета учестовали на финалном турниру „Спорт у полицији 2024“

Финални турнир „Спорт у полицији 2024“ одржан је  у Центру за основну полицијску обуку у Сремској Каменици, у суботу 18. маја 2024. године. У оквиру турнира одржана су финална такмичења између студената Криминалистичко-полицијског универзитета и полазника ЦОПО у баскету, одбојци и футсалу. Такмичење је отворено интонирањем химне „Боже правде“, у присуству ректора Криминалистичко-полицијског универзитета проф. др Зорана Ђурђевића, начелника управе за полицијску обуку пуковника Душана Максимовића, шефа Одсека за менторски рад Николе Трајковића, Покрајинског секретара за спорт и омладину  Данета Басте, председника Спортског савеза Србије Давора Штефанека, као и других високих званица из Министарства унутрашњих послова Републике Србије и Спортског савеза Србије.

Криминалистичко-полицијски универзитет представљало је 39 студената који су се  такмичили у баскету 3 на 3 (мушкарци и девојке), одбојци (мушкарци и девојке) и футсалу (мушкарци). Студенти Универзитета остварили су изузетне резултате у свим спортовима: у баскету 3 на 3  студенти су освоји 1. место, а студенткиње 2. место, у одбојци су и студенти и студенткиње освојили 1. место, док су у футсалу наши студенти заузели 2. место.

Ову спортску манифестацију заједнички су организовали Спортски савез Србије и Министарство унутрашњих послова. Током такмичења владала је сјајна атмосфера међу учесницима који су се надметали у духу фер-плеја. По завршетку турнира председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек доделио је заслужена признања такмичарима а потом се захвалио свим учесницима турнира „Спорт у полицији 2024“ и изразио наду да ће се наредне године окупити још већи број такмичара.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени