Спец. студије: Одбране специјалистичког рада

Дана 12. 2. 2021. године у 10,00 часова, у Учионици 9, студент Специјалистичких академских студија криминалистике Игор Јовановић, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: "Специфичности организовања штабова за ванредне ситуације у Републици Србији и Европској унији" пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
- проф. др Драган Млађан, председник
- проф. др Обрад Стевановић, члан
- проф. др Далибор Кекић, ментор
Дана 12. 2. 2021. године у 12,00 часова, у Учионици 1, студент Специјалистичких академских студија криминалистике Горан Шћепановић, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: "Обука припадника сектора приватне безбедности, са посебним освртом на примену карате спорта" пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
- проф. др Горан Бошковић, председник
- проф. др Радован Радовановић, члан
- проф. др Жељко Никач, ментор
Дана 12. 2. 2021. године у 13,30 часова, у Сали 400 (поткровље Наставне зграде), студенткиња Специјалистичких академских студија криминалистике Снежана Маринковић, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: "Спречавање насиља у породици и заштита жртава на подручју Полицијске станице Параћин" пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
- проф. др Зоран Ђурђевић, председник
- проф. др Тања Кесић, члан
- проф. др Биљана Симеуновић-Патић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени