НПП КПА: Студенти I и II године струковних студија - Криминалистике

Поправни колоквијум из Националне безбедност код др Немање Маринковића биће у среду, 28.12.2016.године од 10.00 часова у учионици 3, а одбрана семинарских радова биће од 11. 00 часова.
Обавештавају се студенти II године струковних студија криминалистике да ће планирана надокнада вежби из предмета Криминалистичка тактика за групе л4 и л3 бити у четвртак,  22.12. у термину 2. и 3. часа у амфитеатру 2 за обе групе.

Сви студенти струковних студија који планирају излазак на испит из Криминологије, па и они који немају услове за то, треба да дођу на Академију оног дана кад је планиран испит. Пре самог испита биће организована провера припремљености студената који немају услов за излазак на испит, тако што ће им бити постављено пар питања са већ постојећих спискова питања за колоквијум, па ако буду показали довољно знања то ће им бити услов да тај исти дан полажу и редован испит. Дакле, неће бити организован посебан термин за предиспитно тестирање већ ће то бити организовано истог дана када је заказан сам испит. Конкретно, за јануарски испитни рок одређен је термин 30. јануар. Предметни наставник: Зоран Кесић

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени