НПП КПА: Студенти I и II године академских студија - Форензичко инжењерство

Важно обавештење за студенте који нису стекли услов у оквиру предиспитне обавезе „Лабораторијске вежбе“ на предметима Увод у хемију, Органска и неорганска хемија, Физичка хемија и Хемијско-технолошки инжењеринг.

Да студенти не би морали поново да слушају предмет, студентима из претходних генерација (студенти који су слушали предмете школске 2017/2018 године и раније) биће омогућено да у форми теста, а у једном, одређеном термину након завршетка зимског семестра школске 2018/2019 године надокнаде недовољан број поена.

У овом термину, и сви остали студенти из истих генерација који нису задовољни својим сакупљеним поенима, наравно уколико желе, могу поправити своје поене сакупљене у оквиру исте предиспитне обавезе.

Студентима који нису урадили минималан број лабораторијских вежби из једног или више горе наведених предмета, односно нису остварили право на потпис у оквиру предиспитне обавезе „вежбе“, такође ће бити омогућено да надокнаде број вежби који им недостаје до стицања минималног услова на сваком појединачном предмету, такође у тачно одређеном термину.

О термину и сатници одржавања допунских лабораторијских вежби и поправног теста, студенти ће бити обавештени благовремено крајем зимског семестра школске 2018/2019 године.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени