НПП КПА: Посебни облици наставе (измена)

  • Имајући у виду специфичне околности изазване ширењем вируса COVID - 19 (увођење ванредног стања), практични део наставе није реализован у априлу. Међутим, у циљу несметаног академског и професионалног развоја студената, а уз сагласност Дирекције полиције, одређен је нови термин реализације праксе од 3. до 14. августа 2020. године (10 радних дана).
  • У случају да дође до погоршања епидемиолошке ситуације и да Кризни штаб Владе РС донесе још рестриктивније мере, поступиће се у складу са одлуком. Напомињемо да је сваки студент у обавези да, током реализације праксе, поштује све прописане мере заштите јавног здравља.
  • Сви студенти који желе да евентуално промене изабрану ППУ, могу да се, до недеље, 5. јула 2020. године, јаве на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Уколико остајете доследни раније уписаној ППУ, није потребна електронска потврда.
  • Студенти који обављају праксу ван Београда, у обавези су да се првог дана праксе јаве у Полицијску управу у седишту, у 8.00 часова. Наредних  дана биће у одабраној полицијској станици, осим ако ментори координатори  сматрају да ће циљеви праксе ипак бити успешније остварени ангажовањем студената у управама у седишту.
  • Студенти који праксу реализују у Полицијској управи за Град Београд, у обавези су да се првог дана праксе у 8.00. часова, јаве ментору-инструктору у полицијској станици по распореду праксе (Земун, Нови Београд, Савски венац, Палилула или Чукарица).
  • Студенти треће године основних академских студија Форензичко инжењерство реализоваће праксу 10 радних дана у просторијама КПУ, под руководством предавача из НЦКФ.
  • Студенти IV године Основних академских студија криминалистике, безбедносне изборне групе, реализоваће праксу заједно са студентима полицијске изборне групе.
  • Студенти IV године Основних академских студија Форензичко инжењерство реализоваће праксу у у Одељењу криминалистичке технике ПУ за град Београд.
  • Предвиђено време реализације праксе се односи на студенте следећих година студија:
    - II, III и IV година основних академских студија Информатика и рачунарство;
    - III и IV година основних академских студија Форензичко инжењерство;
    - IV година Основних академских студија криминалистике и
    - III година Основних струковних студија криминалистике.
logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени