НПП КПА: Студенти I и II године aкадемских студија - Форензичко инжењерство

Надокнада лабораторијских вежби неопходних за добијање потписа у оквиру ове предиспитне обавезе

Студентима који нису урадили минималан број лабораторијских вежби из једног или више горенаведених предмета, односно нису остварили право на потпис у оквиру предиспитне обавезе „вежбе“, биће омогућено да надокнаде број вежби који им недостаје до стицања минималног услова на сваком појединачном предмету, и тако остваре право на потпис, према следећем распореду:

  • У петак 4. септембра 2020. године у лабораторији ЦФО са почетком у 12:15 часова (предмети: Увод у хемију, Органска и неорганска хемија и Физичка хемија)

Напомена: Потребно је да се сви студенти, који немају потпис из предиспитне обавезе „вежбе“ у оквиру било ког од горенаведених предмета, путем електронске поште јаве и предметном наставнику и предметном асистенту најкасније до 22. августа 2020. године.

Одбрана лабораторијских вежби у форми теста:

Да студенти не би морали поново да слушају предмет, студентима из претходних генерација (студенти који су слушали предмете школске 2018/2019 године и раније) биће омогућено да у форми теста надокнаде недовољан број поена и то према следећем распореду:

  • У петак 4. септембра 2020. године у учионици У11 са почетком у 12:15 часова (предмет: Органска и неорганска хемија)
  • У петак 4. септембра 2020. године у учионици У11 са почетком у 13:15 часова (предмет: Физичка хемија)
  • У петак 4. септембра 2020. године у учионици У11 са почетком у 13:15 часова (предмет: Увод у хемију)

Напомена: Потребно је да се сви студенти који раде Поправни тест, у оквиру било ког од горенаведених предмета, обавезно путем електронске поште јаве предметном наставнику најкасније до 22. августа 2020. године.

У овом термину, и сви остали студенти из истих генерација који нису задовољни својим сакупљеним поенима, наравно уколико желе, могу поправити своје поене сакупљене у оквиру исте предиспитне обавезе.


Надокнада поена

Надокнада поена из предмета Увод у хемију у оквиру предиспитне обавезе „Тест“ који максимално носи 10 поена биће одржана:
•    у петак, 4. септембра 2020. године, у учионици У11 са почетком у 12:15 часова
Напомене:
-   Уколико неко од студената жели да поправи већ сакупљен број поена у оквиру предиспитне обавезе „Тест“, такође може у датим терминима изаћи на Поправни тест.
-   Додатни број поена сви студенти могу остварити преко писменог испита (25 поена) у терминима писменог испита, у сваком од званичних испитних рокова (видети прелиминарне термине објављене на огласној табли факултета).

Надокнада поена из предмета Физичка хемија у оквиру предиспитне обавезе „Тест 1“ и „Тест 2“ који максимално носе 15 поена (6 + 9 поена) биће одржана:
•    у петак, 4. септембра 2020. године, у учионици У11 са почетком у 12:15 часова
Напомене:
-   Уколико неко од студената жели да поправи већ сакупљен број поена у оквиру предиспитне обавезе „Тест 1“ и „Тест 2“, такође може у датим терминима изаћи на Поправни тест.
-   Додатни број поена сви студенти могу остварити преко писменог испита (20 поена) у терминима писменог испита, у сваком од званичних испитних рокова (видети прелиминарне термине објављене на огласној табли факултета).

Надокнада поена из предмета Органска и неорганска хемија биће омогућена искључиво преко писменог испита (35 поена, односно 30 поена за студенте који су предмет слушали школске 2019/2020. године) у терминима писменог испита, у сваком од званичних испитних рокова (видети прелиминарне термине објављене на огласној табли факултета).

Напомена: потребно је да се сви студенти који раде Поправне тестове, у оквиру било ког од горенаведених предмета, обавезно путем електронске поште јаве предметном наставнику.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени